Χρ. Ξηρός: «Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα»

Είχε καταλάβει ότι τον παρακολουθούν αστυνομικοί

Χρ. Ξηρός: «�� επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα»

​«Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχθηκα»! Αυτά είναι τα λόγια του Χριστόδουλου Ξηρού μετά από τη σύλληψή του, όπως τα μετέφερε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του Φ. Ραγκούσης.

«Καμία συνεργασία με τους μηχανισμούς που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής και την κυβέρνηση των δοσίλογων. Η επανάσταση θα συνεχιστεί παρά το χτύπημα που δέχτηκα γιατί αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα. Κανένας σωτήρας και καμία ανάθεση. Καμία ελπίδα από κανέναν, ιδιαίτερα από το δίδυμο των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου, ούτε από τους επίδοξους συνεχιστές τους. Η μονή διέξοδος ο δικός μας αγώνας», αναφέρει η δήλωση του Ξηρού.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο συνήγορός του, ο ίδιος είχε αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό ότι παρακολουθείται.

«Όλον αυτό τον καιρό, τον έζησε κάτω από έναν ασφυκτικό κλοιό της αστυνομίας, όπως είχε αντιληφθεί και ο ίδιος. Αυτό δεν του έδωσε τη δυνατότητα καμιάς συνεργασίας ή καμία δυνατότητα για οτιδήποτε. Παρέμεινε μόνος προσπαθώντας να κερδίσει την ελευθερία του, κάτω από έναν κλοιό που ένιωθε να στενεύει καθημερινά. Δηλώνει ότι ο ίδιος, με δικές του προσπάθειες προμηθεύτηκε όλον αυτόν τον εξοπλισμό για τον οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Φ. Ραγκούσης.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top