ΦΩΤΟ: Έτσι κυκλοφορούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός-Με ξανθιά περούκα και μούσια

Έκανε βόλτες ανενόχλητος στην Ανάβυσσο-Πρώτη ανάρτηση: 03/01/2015 18:19

ΦΩΤΟ: Έτσι κυκλοφορούσε ο Χριστόδουλος Ξηρός-Με ξανθιά περούκα και μούσια

​Έτσι κυκλοφορούσε τόσο καιρό ο Χριστόδουλος Ξηρός για να μην τον αναγνωρίσει κανείς. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει, τα έχει βάψει ξανθά ενώ έχει αφήσει και μούσια.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τόσο θράσος που κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του, χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του, στην Ανάβυσσο και στην περιοχή Αγιασμόθι που ήταν το κρησφύγετό του.

03012015ksiros1.jpg
Σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες κατοίκων, τον έβλεπαν εδώ και περίπου ένα μήνα να περιφέρεται με ένα ποδήλατο, φορώντας καπέλο και γυαλιά ηλίου. Σε καμμιά περίπτωση όπως επισημαίνουν δεν περίμεναν πως επρόκειτο για τον "Μανώλη" της 17Ν.

Κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για έναν άνδρα άνετο που όμως τα είχε λίγο χαμένα. "Ήταν άνετος και έδειχνε την εικόνα κάποιου που δεν είχε σώας στα φρένας. Έμοιαζε λίγο περίεργος, λίγο ατημέλητος, αλλά δεν δίσταζε να κοιτάζει στο πρόσωπο τον περαστικό. Οδηγούσε το ποδήλατο μόνος του. Δεν φαινόταν καθόλου επικίνδυνος ούτε ότι μπορούσε να κάνει κάτι κακό, ήρεμες κινήσεις, ψιλοχαμένος και μου κάνει εντύπωση που έδειχνε το πρόσωπό του."

03012015ksiros3.jpg

03012015ksiros4.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός

Αυτό είναι το κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική από δύο τηλεφωνήματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top