Γραφειοκρατία για να μάθουν αν είναι νεκρός αντιμετώπισαν οι συγγενείς του Γιώργου Δούλη

Δηλώθηκε ως αγνοούμενος! Συνεχίζεται το μακάβριο αλαλούμ με τις λίστες του Norman Atlantic

Γραφειοκρατία για να μάθουν αν είναι νεκρός αντιμετώπισαν οι συγγενείς του Γιώργου Δούλη

​Τέλος δεν έχει το μακάβριο αλαλούμ με τις λίστες του Norman Atlantic,καθώς όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, o Γιώργος Δούλης που είχε δηλωθεί επίσημα ο πρώτος Έλληνας νεκρός, τώρα θεωρείται… αγνοούμενος!

Όλα ξεκίνησαν, όταν η οικογένεια του Γιώργου Δούλη, βλέποντας ότι ο άνθρωπος τους δεν βρίσκεται σε ΚΑΜΙΑ λίστα, τηλεφώνησε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για να μάθει περισσότερες πληροφορίες.

«Πήραμε δυο φορές τηλέφωνο το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, μας είπαν ότι θα μας απαντήσουν, αλλά δεν το έκαναν. Πήραμε ξανά τηλέφωνο, και μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε γραπτό αίτημα, υπογεγραμμένο από τους συγγενείς, και να το στείλουμε στο Υπουργείο για να το προωθήσουν. Όντως το κάναμε, το στείλαμε και χθες βράδυ στις 22:00 μας πήραν τηλέφωνο, και μας είπαν ότι το αίτημα προχώρησε και τον έβαλαν στη λίστα με τους αγνοούμενους» δήλωσε ο αδερφός του Γιώργου Δούλη, Δημήτρης Δούλης.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως τα ανίψια του (παιδιά του Γιώργου Δούλη), μετέβησαν στο Πρίντεζι ώστε να μάθουν νέα για τον πατέρα τους. Εκεί, οι Αρχές τους έφεραν σε επαφή με τους διασώστες της μητέρας τους, οι οποίοι τους έκοψαν τα φτερά και τις ελπίδες ο πατέρας τους να επέζησε της τραγωδίας:

«Δυστυχώς είναι λίγες οι ελπίδες από τις πληροφορίες που έχω. Δεν έχουμε ελπίδες από τις μαρτυρίες του διασώστη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top