Μόνο στο Star: Εξω από το Χαϊδάρι, μέσα στο Παρτάλι!

Ούτε τέσσερις μήνες δεν κράτησε η θητεία του Τάσου Χαλκιά, ως δημοτικού συμβούλου Χαϊδαρίου

Μόνο στο Star: Εξω από το Χαϊδάρι, μέσα στο Παρτάλι!

​Ούτε τέσσερις μήνες δεν κράτησε η θητεία του Τάσου Χαλκιά, ως δημοτικού συμβούλου Χαϊδαρίου, μολονότι εξελέγη πρώτος σε σταυρούς, από το σύνολο των υποψηφίων, όλων των δημοτικών συνδυασμών. Λίγο πριν βγει ο χρόνος, ανακοίνωσε την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος, με επιστολή του προς το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, επικαλούμενος λόγους υγείας και επαγγελματικό φόρτο, ενώ αφήνει και πολιτικές αιχμές: ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν έχουν ουσιαστικά αντικείμενο και ο ρόλος τους είναι περίπου διακοσμητικός ή "περιορισμένης ευθύνης", όπως αναφέρει ο ίδιος επί λέξει στην επιστολή παραίτησης.

Οσο για τον επαγγελματικό φόρτο που επικαλείται, πρόκειται για το νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς "Κάτω Παρτ��λι" που θα προβληθεί στις οθόνες μας μέσα στο 2015.

Στην επιστολή παραίτησης, ο δημοφιλής ηθοποιός σημειώνει: "Λόγοι αποκατάστασης της υγείας μου που δοκιμάστηκε τον τελευταίο καιρό, πολλαπλή και αναγκαία εργασιακή απασχόληση, αλλά κυρίως έλλειψη προσωπικής μου επικοινωνίας και αντίληψης, με την άσκηση της αντιπολιτευτικής πολιτικής, όπως αυτή ασκείται, παρασάγγας μακριά από την δική μου πολιτικοκοινωνική νοοτροπία, με εξαναγκάζουν σε παραίτηση από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου".

Σύμφωνα πάντως με τοπικούς παράγοντες, η τελευταία αυτή φράση του Τάσου Χαλκιά -που αρχικά είχε εκδηλώσει επιθυμία να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος- αποτελεί αιχμή κατά του επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι, Ανδρέα Μποζίκα, με το συνδυασμό του οποίου εξελέγη ως σύμβουλος ο καλλιτέχνης.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top