Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

Χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

​Χριστουγεννιάτικες μελωδίες γεμάτες ελπίδα για το μέλλον τραγούδησε στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο η υψίφωνος Τζίνα Φωτεινοπούλου η οποία επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα" και έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση με μουσική και τραγούδια, μαζί με τη παιδική χορωδία της "Ευμέλεια".

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν εκεί, την ευχαρίστησε και της απένειμε την τιμητική πλακέτα της Ελπίδας για τη συνεχή στήριξή της.

«Αγαπημένη μας Τζίνα, σε ευχαριστώ πολύ που θέλησες να δώσεις χαρά στα παιδιά του νοσοκομείου και τους γονείς τους που είναι σήμερα κοντά μας. Με τη μουσική και τις μελωδικές φωνές σας θα μεταφέρετε στις καρδιές τους και τις καρδιές μας το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων και την ελπίδα για μια καλύτερη νέα χρονιά για τη χώρα μας» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Πόσο σημαντικό είναι μέσα από τα πράγματα που αγαπάμε να μπορούμε να προσφέρουμε. Χρόνια Πολλά σε όλους και καλά» τόνισε η κυρία Τζίνα Φωτεινοπούλου.

Στο γιορτινό κλίμα των ημερών, όπου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά, υπέροχες μελωδίες και τραγούδια που σιγοψιθύρισαν όλοι, γέμισαν τους χώρους της μονάδας.

Τα παιδιά που δίνουν καθημερινή μάχη με τον καρκίνο ένιωσαν χαρά και ελπίδα και πήραν μεγάλη δύναμη... Χειροκρότησαν με την καρδιά τους μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η κυρία Βαρδινογιάννη χάρισε αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά της χορωδίας και τα ευχαρίστησε από καρδιάς για την επίσκεψή τους.

Όμως και η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου θέλησε να επισκεφτεί τα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα». «Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε εδώ στο νοσοκομείο. Για ακόμη μια φορά στο πρόσωπό σας βλέπουμε καλούς φίλους, συμμάχους στον αγώνας μας. Μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα κοντά στα παιδιά» υπογράμμισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά και μάλιστα θα κάνουμε και εξετάσεις για να γίνουμε και δωρητές μυελού των οστών.» επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean Ηρακλής Μανουκαράκης.

Οι παίκτες, ο προπονητής και ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας πέρασαν λίγες ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά και τους ευχήθηκαν ο νέος χρόνος να τους φέρει υγεία και επιστροφή στο σπίτι τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top