Θλιβερά τα νέα για το Norman Atlantic: 3 οι νεκροί Έλληνες – Ταυτοποιήθηκε και άλλο άτομο

Ο εισαγγελέας του Μπάρι παραδέχεται: «Δεν γνωρίζουμε τι απέγιναν 98 επιβάτες του Norman Atlantic»-Πρώτη ανάρτηση: 31/12/2014 17:20

Θλιβερά τα νέα για το Norman Atlantic: 3 οι νεκροί Έλληνες – Ταυτοποιήθηκε και άλλο άτομο

​Σε τρεις ανέρχονται επισήμως οι νεκροί Έλληνες επιβάτες του Norman Atlantic, καθώς πριν από λίγο ταυτοποιήθηκε και ένα τρίτο άτομο. Σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, πρόκειται για τον Νικόλαο Παράσχη. Ο άνδρας ήταν οδηγός βυτιοφόρου, ηλικίας 58 ετών. Καταγόταν από τη Ζάκυνθο και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα άλλοι 21 Έλληνες διασωθέντες του μοιραίου πλοίου με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η παραδοχή του εισαγγελέα του Μπάρι Τζιουζέππε Βόλπε , ότι δεν γνωρίζουν τι έχουν απογίνει ενενήντα οκτώ επιβάτες του Norman Atlantic.

Σύμφωνα με τον κ. Βόλπε, «τις τελευταίες ώρες έφτασαν στην Ελλάδα ογδόντα ναυαγοί με ένα ελικόπτερο και ένα εμπορικό πλοίο, αλλά δεν προκύπτει να υπάρχει κάποιο δεύτερο πλοίο, το οποίο να έχει επιβιβάσει διασωθέντες».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πλοίο Norman Atlantic έχει δεθεί σε ρυμουλκό, αλλά η κακοκαιρία δεν επιτρέπει την προσέγγισή του στην Κάτω Ιταλία. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θα ρυμουλκηθεί, τελικά, στο αλβανικό λιμάνι του Αυλώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ταλαιπωρία τέλος: Έφτασαν στη χώρα μας οι 106 Έλληνες διασωθέντες του Norman Atlantic

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top