ΑΥΤΟΣ είναι ο ένας από τους δυο Έλληνες νεκρούς: ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του!

ΔΕΙΤΕ την επίσημη ανακοίνωση

ΑΥΤΟΣ είναι ο ένας από τους δυο Έλληνες νεκρούς: ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του!

​Το υπουργείο Ναυτιλίας ανακοίνωσε και επίσημα πως ο ένας από τους δυο Έλληνες νεκρούς της ναυτικής τραγωδίας στην Αδριατική είναι ο 57χρονος οδηγός νταλίκας Κωνσταντίνος Κουφόπουλος.

koufopoulos-.jpg
«Επιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, η ταυτοποίηση της σορού ενός άνδρα από την οποία προκύπτει ότι, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Κωνσταντίνο Κουφόπουλο. Η σορός έχει μεταφερθεί στην Πολυκλινική του Μπάρι Ιταλίας» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε την Δευτέρα στις 13:20 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται στο Norman Atlantic από σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής.

Ο άτυχος 57χρονος είχε γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του 1957 στο Μελίκι Ημαθίας. Η γυναίκα του μάλιστα την Δευτέρα είχε μιλήσει σε τοπικό μέσο και είχε πει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση από κανέναν για το που βρίσκεται ο άνδρας της! (ΔΕΙΤΕ τι είχε πει στο βίντεο)

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δούλης, ο οποίος ήταν ο πρώτος Έλληνας που ανακοίνωσαν οι αρχές ότι είναι νεκρός, είναι πλέον ανάμεσα στους αγνοούμενους, αφού ο γιος του δεν τον αναγνώρισε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top