Δίχως τέλος ο θρήνος για την τραγωδία του Norman Atlantic: 8 νεκροί και 37 αγνοούμενοι

La Reppublica: Έλληνες οι 4 νεκροί

Δίχως τέλος  ο θρήνος για την τραγωδία του Norman Atlantic: 8 νεκροί και 37 αγνοούμενοι

​Δίχως τέλος είναι ο θρήνος για την τραγωδία του Norman Atlantic καθώς σύμφωνα με την Ιταλίδα υπουργό Άμυνας Ρομπέρτα Πινότι, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 8 ενώ οι αγνοούμενοι είναι 37.

Συνολικά, όπως ανακοίνωσε το ελληνικό Λιμενικό, 432 άτομα διασώθηκαν σε σύνολο 478 ατόμων της αρχικής λίστας επιβαινόντων στο πλοίο που τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Κυριακής. Να σημειωθεί ότι εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Nα σημειωθεί ότι η ιταλίδα υπουργός δήλωσε επίσης ότι οι διασωθέντες φτάνουν τους 427. Οι ιταλικές αρχές υποστηρίζουν ότι στο πλοίο βρίσκονταν 458 άτομα και όχι 478. Έτσι σύμφωνα με τα νούμερα αυτά, για τους Ιταλούς, ο αριθμός των αγνοουμένων είναι 23.

Την ίδια ώρα, η ιταλική Repubblica, αναφέρει πως 6 από τα θύματα είναι άνδρες -ανάμεσά τους και ο Γιώργος Δούλης-, καθώς και μία γυναίκα. Επίσης σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, τέσσερα από τα θύματα είναι Έλληνες.

Η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidianο, επικαλούμενη διασωθέντες, αναφέρει ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένας αρμένιος ιερέας και μία γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός ο απολογισμός του Norman Atlantic-7 οι νεκροί- 40 άτομα αγνοούνται

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top