«Φίλε χανόμαστε»: Το δραματικό sms από επιβάτη του Norman Atlantic σε φίλο του!

Τι λέει στο STAR o άνθρωπος που ακύρωσε τελευταία στιγμή το ταξίδι!

«Φίλε χανόμαστε»: Το δραματικό sms από επιβάτη του Norman Atlantic σε φίλο του!
«Φίλε χανόμαστε». Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβε στο κινητό του ο Διονύσης Παπαλεξάτος από τον φίλο του Γιώργο Αντωνάκη που βρίσκεται στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic μαζί με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του.

Ο κ. Παπαλεξάτος, γιατρός στο επάγγελμα, σχεδίαζε να ταξιδέψει και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του μαζί με τον κ. Αντωνάκη ωστόσο άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή.

«Λέμε ευτυχώς για εμάς που δεν πήγαμε αλλά και δυστυχώς για τους φίλους μας που είναι εκεί» λέει ο -πνευμολόγος στο επάγγελμα- κ. Παπαλεξάτος.

«Φίλε, δύναμη. Κλαίω αλλά παρακαλώ τον Θεό να είναι δίπλα σας» απάντησε ο κ. Παπαλεξάτος στον φίλο του που –όπως τονίζει ο ίδιος- είναι ανάμεσα στους επιβάτες που βρίσκονται πάνω στο πλοίο.

Ο ίδιος, επισημαίνει ότι ένα μεγάλο πρόβλημα που θα κληθούν να ξεπεράσουν οι επιβαίνοντες του πλοίου είναι η υποθερμία: «Είναι η βασική “πάθηση” που θα υποστούν εάν μείνουν κι άλλο εκεί πάνω (σ.σ.: εννοεί στο κατάστρωμα του φλεγόμενου πλοίου)».

Όπως είπε ο ίδιος, πλέον δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του καθώς είναι κλειστά τα κινητά, ενώ τόνισε πως σε ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία ολίγων δευτερολέπτων που είχαν άκουσε «τρομερές ριπές του αέρα» Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top