Θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα οι επιχειρήσεις: Στους 165 οι διασωθέντες μέχρι στιγμής

Δεν έχει πάρει επικίνδυνη κλίση το πλοίο – Πρώτη ανάρτηση: 28/12/2014 - 16.55

Θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα οι επιχειρήσεις: Στους 165 οι διασωθέντες μέχρι στιγμής
Όλη τη νύχτα θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις διάσωσης, αν χρειαστεί, οι σωστικές αρχές στην Αδριατική για να απομακρύνουν με ασφάλεια τους επιβαίνοντες που βρίσκονται ακόμη στο φλεγόμενο Norman Atlantic.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των διασωθέντων από το Norman Atlantic συνεχώς ανεβαίνει και πλέον ανέρχεται στους 165, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, (158 σύμφωνα με τις επίσημες πηγές), με τα ελικόπτερα να συνεχίζουν -αν και έχει νυχτώσει- δίχως σταματημό τις επιχειρήσεις αερομεταφοράς των εγκλωβισμένων επιβατών στο φλεγόμενο πλοίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μεταφορά με τα ελικόπτερα γίνεται εως ανά έξι άτομα, ενώ στις επιχειρήσεις συνδράμουν από ελληνικής πλευράς δύο σούπερ πούμα και ένα C-130.

H ναυλώτρια εταιρεία ΑΝΕΚ έχει ενημερώσει ότι το πλοίο δεν έχει πάρει καμία επικίνδυνη κλίση, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα επεσήμανε ότι η επιχείρηση εκκένωσης του Norman Atlantic συνεχίζεται ομαλά.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η φωτιά έχει πλέον περιοριστεί στη γέφυρα 5 του πλοίου, ωστόσο υπάρχουν έντονες ανησυχίες για οδηγούς που ενδεχομένως έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητα τους στο γκαράζ του πλοίου.

Δείτε ακόμη:

Η λίστα με ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες του Norman Atlantic

Στη δημοσιότητα η πρώτη λίστα με τους Έλληνες που έχουν διασωθεί

SOS: Που να απευθυνθείτε αν έχετε συγγενείς στο Norman Atlantic

ΔΕΙΤΕ το ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με το φλεγόμενο «Norman Atlantic»!

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Ρέντσι για το Norman-Atlantic
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top