Η Σάμος θρηνεί δύο νεκρούς λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον τραγικό χαμό 34χρονου πολύτεκνου

Η Σάμος θρηνεί δύο νεκρούς λόγω έλλειψης ασθενοφόρου
Άλλους δύο νεκρούς λόγω της έλλειψης ασθενοφόρου θρηνεί η Σάμος.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 5 το απόγευμα, το μοναδικό ασθενοφόρο που εξυπηρετεί ολόκληρη τη Σάμο, δέχτηκε κλήση για σοβαρό περιστατικό με καρδιακό επεισόδιο 65χρονου άνδρα στην περιοχή του Πυθαγορείου.

Κατά τη μετάβαση του επανδρωμένου ασθενοφόρου στο συμβάν, γίνεται παράλληλη κλήση για σοβαρό τροχαίο περίπου στην ίδια περιοχή, όπου 51χρονη γυναίκα, αναβάτης ποδηλάτου, έχει παρασυρθεί από αυτοκίνητο.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιλέγει να αλλάξει πορεία, να παραλάβει την 51χρονη γυναίκα και να την μεταφέρει άμεσα και σοβαρά τραυματισμένη, στο νοσοκομείο του νησιού.
Δυστυχώς η άτυχη μητέρα κατά τη μεταφορά της δεν αντέχει και υποκύπτει στα τραύματά της.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου επιστρέφει αμέσως να παραλάβει τον 65χρονο άνδρα με το καρδιακό επεισόδιο, αλλά κατά την άφιξη τους στο σημείο, ο άτυχος άνδρας έχει ήδη υποκύψει...

Όλα αυτά, λίγες μόλις ημέρες μετά τον τραγικό χαμό ενός 34χρονου πολύτεκνου πατέρα ο οποίος περίμενε επί μιάμιση ώρα το ασθενοφόρο μετά από τρ��χαίο και τελικά τον παρέλαβε όχημα του στρατού όταν πλέον όλα είχαν κριθεί… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top