Στην «κατάψυξη» η χώρα: δείτε πού έδειξε -5 το θερμόμετρο!

Βαρυχειμωνιά έως την Πρωτοχρονιά, μετά τα ηλιόλουστα Χριστούγεννα

Στην «κατάψυξη» η χώρα: δείτε πού έδειξε -5 το θερμόμετρο!

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που «περνά» από την χώρα μας τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, το θερμόμετρο έδειξε ακόμα και 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν!

Με έκτακτο δελτίο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βαρυχειμωνιά έως τις απογευματινές ώρες, ενώ το κρύο, οι βροχές και τα χιόνια θα επιστρέψουν ξανά από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, συνοδευόμενα από νοτιάδες που θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Ήδη από χθες τη νύχτα χιονίζει σ' ολόκληρο το νομό Φλώρινας, καθώς και σε Καστοριά, Έδεσσα και Κοζάνη. Παράλληλα, σχεδόν ολόκληρη η κεντρική και δυτική Μακεδονία, αλλά και περιοχές της Θράκης, έχουν μπει στην «κατάψυξη». Ενδεικτικά, το θερμόμετρο έδειξε -5 στη Φλώρινα, -4 στα Γρεβενά, -3 στην Καστοριά, την Κοζάνη και το Νευροκόπι, -2 στο Κιλκίς, το Μέτσοβο και την Πτολεμαΐδα και -1 στη Θεσσαλονίκη!

Η ισχυρή χιονόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και ο παγετός που επικρατεί, δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, όπου χρειάζονται αλυσίδες, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top