Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της 18χρονης που σκοτώθηκε με 2 φίλους της σε τροχαίο

Πενθούν τα Χανιά

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων της 18χρονης που σκοτώθηκε με 2 φίλους της σε τροχαίο

​Δεν μπορεί να συνέλθει η κοινωνία των Χανίων από την απίστευτη τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά ενώ ένα ακόμα δίνει μάχη στο νοσοκομείο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, στις 5:10 τα ξημερώματα της Τρίτης αυτοκίνητο με 4 επιβάτες, ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και προσέκρουσε στο τοιχίο του ποταμού, στην γέφυρα του Κλαδισού.

Από τη σύγκρουση, βρήκαν το θάνατο τρία αγγελούδια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 18 ως 19 ετών και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη 20χρονο νεαρό αγόρι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι περίοικοι "πετάχτηκαν" από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον μοναδικό επιζήσαντα του τροχαίου.

1.jpg
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων, κάνοντας γνωστό το όνομα της μιας από τις δυο κοπέλες που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί στον Κλαδισό.

2.jpg

3.jpg

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

“Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Εστιατορίων – Μαγειρείων Νομού Χανίων, εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γενικής Γραμματέως του Συνδέσμου μας Μαρίας Πατερομιχελάκη και συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο βαρύ πένθος τους για τον άδικο και τραγικό χαμό της πολυαγαπημένης τους κόρης Μαριλένας Μουντάκη.”

Την ίδια ώρα τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό της άτυχης κοπέλας στο Facebook, από τους φίλους και γνωστούς της που την αποχαιρετούν ακόμα και με μαντινάδες, προκαλούν ανατριχίλα.

fb-kopelas-thanatiforo.jpg

Η κοπέλα ήταν κοινωνική και χαρούμενη. Της άρεσε να διασκεδάζει με τους φίλους της και μάλιστα η τελευταία έξοδός της ήταν σε μπαρ στις 21 Δεκεμβρίου.

Untitled.jpg

Συλλυπητήριο μήνυμα έδ��σε στη δημοσιότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων:

“Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του συγκλονιστικού για όλους μας τροχαίου ατυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά σήμερα τα ξημερώματα .
Στους αγαπημένους τους ευχόμαστε καλή δύναμη.”

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top