Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στα τρία παιδιά ηλικίας 18-19 χρονών που έσβησαν στην άσφαλτο

Απαρηγόρητες οι οικογένειες

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στα τρία παιδιά ηλικίας 18-19 χρονών που έσβησαν στην άσφαλτο

Απαρηγόρητες οι οικογένειες των τριών νέων, που έσβησαν σε τροχαίο στη γέφυρα του Κλαδισού, θα συνοδεύσουν σήμερα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην τελευταία τους κατοικία μην μπορώντας να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καστέλι Κισσάμου από όπου κατάγονται τα παιδιά με τις κηδείες τους να τελούνται σήμερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Λίγα λόγια για το τροχαίο

Συγκεκριμένα, στις 5:10 τα ξημερώματα αυτοκίνητο με 4 επιβάτες, ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και προσέκρουσε στο τοιχίο του ποταμού.

Από τη σύγκρουση, βρήκαν το θάνατο τρία αγγελούδια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας από 18 ως 19 ετών και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα ακόμη 20χρονο νεαρό αγόρι.

Η σ��γκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι περίοικοι "πετάχτηκαν" από τα κρεβάτια τους και ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και η Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον μοναδικό επιζήσαντα του τροχαίου.

Πότε θα τελεστούν οι κηδείες

Η κηδεία της 18χρονης θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισάμου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα.

231214092951_1739.jpg

Η κηδεία της 19χρονης θα γίνει στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και θα ταφεί στο νεκροταφείο της περιοχής.

Τέλος η κηδεία του 18χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Εν τω μεταξύ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο τέταρτος επιβάτης του ΙΧ ένας 20χρονος νεαρός που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top