Χριστούγεννα με ήλιο και Πρωτοχρονιά με χιόνια, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι!

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις ημέρες των γιορτών

Χριστούγεννα με ήλιο και Πρωτοχρονιά με χιόνια, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι!

​Με λιακάδα και ζέστη θα κάνουμε Χριστούγεννα, καθώς οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι καιρός θα θυμίζει κάτι από… Άνοιξη! Ωστόσο, από την Παρασκευή ο καιρός αλλάζει, ενώ δεν αποκλείεται το 2015 να μας κάνει ποδαρικό με χιόνια.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι αίθριος σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα δυτικά τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 18.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η λιακάδα θα συνεχιστεί, ενώ ο υδράργυρος θα «τσιμπήσει» δύο με τρεις βαθμούς παραπάνω.

Τα πρώτα σύννεφα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους την Παρασκευή, καθώς προς το βράδυ αναμένονται βροχές, κυρίως στο Ιόνιο, τη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Κακοκαιρία θα έχουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη: οι βροχές θα επεκταθούν στα πεδινά και τις νησιωτικές περιοχές, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς και οι άνεμοι θα «πιάσουν» ακόμα και τα 7 μποφόρ!

Μικρή βελτίωση αναμένεται την Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη, όμως, τελευταία μέρα του 2014, έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού, με βροχές, χιόνια και κρύο.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top