Χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και πολλά δώρα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Motor Oil

Tα παιδιά γέμισαν χαρά

Χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και πολλά δώρα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Motor Oil

​Ο Μίκυ Μάους, ο Ντόναλντ Ντακ, η ζεστή αγκαλιά του Άι Βασίλη και τα δώρα που απλόχερα μοίρασε, γέμισαν χαρά τα παιδιά που το διασκέδασαν με την ψυχή τους στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Motor Oil που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο.

Τα παιδιά, απόλαυσαν τη ζωγραφική στο πρόσωπο, την μουσική, το χορό και τα θεατρικά δρώμενα που έδωσαν στη γιορτή τη δική τους νότα.

«Εκ μέρους του Προέδρου της εταιρίας του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και του κύριου Γιάννη Βαρδινογιάννη του Αντιπροέδρου σας μεταφέρω τις ευχές τους για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος.» σημείωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, διευθυντής του διοικητικού διυλιστηρίου της Motor Oil.

«Είναι ευχάριστο που είμαστε σήμερα εδώ ανάμεσα στα παιδιά μας στην ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Υποσχόμαστε στα παιδιά μας ότι θα κάνουμε ότι πρέπει για να κρατήσουμε τουλάχιστον στην οικογένεια της Μotor Oil την ελπίδα αυτή ζωντανή.» υπογράμμισε ο Μιχάλης Στειακάκης, γενικός διευθυντής της Motor Oil.

Η ευχή όλων, μικρών και μεγάλων, ήταν να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου ευτυχισμένα και υγιή και να περάσουν τις γιορτές με πολύ αγάπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top