Χριστούγεννα με γυναικεία «πινελιά» για τα Χωριά SOS

Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου το bazaar του Συλλόγου Γυναικών Εκάλης

Μία πολύ ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών Εκάλης, που μας καλεί να πάρουμε μέρος σε bazaar για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS!

Τα «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά» διοργανώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00, στο «Life Gallery Hotel & Spa» (Λ. Θησέως 103, Εκάλη).

Στο bazaar μπορείτε να βρείτε ποικιλία ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς και σπιτικά φαγητά από τις κυρίες του Συλλόγου, ενώ παρών θα είναι ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι και θα υπάρχει και λιβανέζικη κουζίνα.

Παράλληλα, θα υπάρχουν χειροποίητα διακοσμητικά, είδη για το σπίτι, φυτικά σπιτικά καλλυντικά, μικρά έργα τέχνης και χειροποίητα κοσμήματα από γυναίκες δημιουργούς.

Για μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά, υπάρχει φεστιβά�� παιδικών χριστουγεννιάτικων ταινιών, παιδικό κουκλοθέατρο («Χριστούγεννα στο δάσος», την Κυριακή, στις 16:00), παιχνίδια με τη θαλάσσια χελώνα σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «MEDASSET», αφήγηση παραμυθιών και δραστηριότητες με αγαπημένους συγγραφείς. Επίσης, θα λειτουργούν γωνιά παιδικού βιβλίου και εργαστήρι χριστουγεννιάτικων μπισκότων.

Η εκδήλωση θα «ντυθεί» από jazz ήχους, από το συγκρότημα Key Royale, και τις δύο ημέρες, από τις 12:00 έως τις 15:00, ενώ τα παιδιά των Χωριών SOS έχουν ήδη χαρίσει καρδούλες που θα φορεθούν τις μέρες του bazaar!