Σήμερα έχει πορεία στο κέντρο: Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο και συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ

Απεργούν και οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων

Σήμερα έχει πορεία στο κέντρο: Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο και συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ

​Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο, από τις 12.00 έως τη λήξη του ωραρίου των υπηρεσιών, έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.

Η κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης, με αίτημα την ακύρωση των απολύσεων στο Δημόσιο και την αποτροπή νέων.

Εξάλλου, έχει προγραμματισθεί συλλαλητήριο στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώ��ος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τα νομαρχιακά τμήματά της να προγραμματίσουν για αύριο ανάλογες συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια και διαβήματα διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα.

Απεργούν οι διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων

Εν τω μεταξύ σε 48ωρη απεργία κατέρχονται, σήμερα και αύριο, και οι διοικητικοί υπάλληλοι των Ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι αντιδρούν στο θέμα της διαθεσιμότητας, ενώ σήμερα το μεσημέρι, θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ διοργανώνουν, παράλληλα, συνέντευξη Τύπου στο κεντρικό κτίριο του Ιδρύματος, όπου θα συμμετάσχουν, επίσης, μέλη ΔΕΠ και εκπρόσωποι των φοιτητών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top