Στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης 35 Έλληνες μαθήτες στα πλαίσια εκδρομής

Τέσσερις μαθητές από την Πάτρα εντοπίστηκαν στην 5ημερη να κάνουν χρήση χασίς

Στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης 35 Έλληνες μαθήτες στα πλαίσια εκδρομής

​Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας από την είδηση ότι εντοπίστηκαν τέσσερις μαθητές Λυκείου να κάνουν χρήση χασίς στην πενταήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, οι μαθητές, τρία κορίτσια και ένα αγόρι, εντοπίσηκαν μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου καθώς κίνησαν την υποψία στους καθηγητές επειδή ζήτησαν αιχμηρό αντικείμενο και χαρτάκια, γεγονός που έκανε την ρεσεψιόν να ενημερώσει αμέσως τους συνοδούς τους.

Οι μαθητές επέστρεψαν στην Πάτρα νωρίτερα από τους υπολοίπους και απεβλήθησαν από το σχολείο.

Το γεγονός έχει θορυβήσει την εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση με το χασίς στα σχολεία έχει γίνει τελευταία πολύ επικίνδυνη, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο της Βουδαπέστης μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται 35 μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Συκεών Θεσσαλονίκης, που βρίσκονταν στην πόλη στο πλαίσιο της εκδρομής τους. Οι μαθητές είναι εκτός κινδύνου ενώ οι γιατροί θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ίωση.

Το υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε με τους καθηγητές των παιδιών και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε ετοιμότητα για οτιδήποτε χρειαστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top