Σε εξέλιξη η έρευνα για τη δασκάλα που φέρεται να έσπασε πλευρό 6χρονου μαθητή της

Έκαναν καταγγελία οι γονείς του

Σε εξέλιξη η έρευνα για τη δασκάλα που φέρεται να έσπασε πλευρό 6χρονου μαθητή της

​Σοκ είχε προκαλέσει μια καταγγελία γονιών σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά δασκάλας δημοτικού σχολείου της Φθιώτιδας σε 6χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι γονείς του μικρού, εκείνη το τράβηξε βίαια, επειδή ήταν άτακτο. Το παιδί έπεσε στο πάτωμα και αυτή τον κλώτσησε στα πλευρά του, σπάζοντας ένα από αυτά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα η προκαταρτική εξέταση που διέταξε η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Φθιώτιδα μετά την καταγγελία των γονιών.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το υπουργείο παιδείας ενώ ο περιφερειακός προϊστάμενος Ηλίας Παλιαλέξης δηλώνει βέβαιος πως η έρευνα θα ρίξει φως σε αυτή την υπόθεση.

Η δασκάλα σύμφωνα με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας Ευθύμιο Γκούμα αρνείται ότι ευθύνεται η ίδια για το ράγισμα στο πλευρό του παιδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όταν το παιδί, επέστρεψε στο σπίτι, είπε στους γονείς του ότι η δασκάλα τον μάλωσε, αλλά τίποτα παραπάνω. Το απόγευμα όμως, κατά τη διάρκεια του μαθήματος καράτε, είπε στο δάσκαλό του ότι πονούσε στην κοιλιά. Εκείνος ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ένα ραγισμένο πλευρό.

Την επόμενη μέρα οι ανυποψίαστοι γονείς, ενημέρωσαν τον γυμναστή για το πρόβλημα του παιδιού. Οι γονείς όμως των υπόλοιπων παιδιών, τους ενημέρωσαν για την βίαιη συμπεριφορά της δασκάλας, στον γιο τους, όπως την είχαν μεταφέρει οι συμμαθητές του.

Οι γονείς φέρεται να έκαναν καταγγελία στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας για κακοποίηση παιδιού από δασκάλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top