Κρήτη: Ξάδελφος της 11χρονης ο πατέρας του παιδιού; Δεν γνώριζε ότι ήταν 7 μηνών έγκυος

Το μωράκι γεννήθηκε με καισαρική και είναι καλά στην υγεία του

Κρήτη: Ξάδελφος της 11χρονης ο πατέρας του παιδιού; Δεν γνώριζε ότι ήταν 7 μηνών έγκυος

​Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου της Κρήτης, από την είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών έγινε μητέρα. Μάλιστα, οι νέες συγκλονιστικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο πατέρας του μωρού είναι ένας μακρινός ξάδελφος της ανήλικης μητέρας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η 11χρονη Ρομά μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής, αφού προηγουμένως είχε εξετασθεί σε Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν έτοιμη να γεννήσει! Εκείνη αν και ήταν στον 7ο μήνα κύησης, δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Πήγε να εξετασθεί εξαιτίας του ότι έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει.

Λίγο αργότερα και αφού της έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή, με το βρέφος, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων να μεταφέρεται στην κλινική με τα πρόωρα, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η είδηση που από το πρωί έχει αρχίσει να κάνει το γύρο της Ελλάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελέας Ανηλίκων η οποία θα επιληφθεί του θέματος. Το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου διώκεται αυτεπάγγελτα και η διαδικασία προβλέπει το σχηματισμό ποινικής δικογραφίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top