Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συνεργεία της ΔΕΗ πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε σεισμοπαθείς!

Στον καταυλισμό Καποτά, που είχε δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει σεισμοπαθείς από τον καταστροφικό σεισμό της Αθήνας

Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, συνεργεία της ΔΕΗ πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε σεισμοπαθείς!

Το ρεύμα στον καταυλισμό Καποτά, που είχε δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει σεισμοπαθείς από τον καταστροφικό σεισμό της Αθήνας, επιχείρησαν να κόψουν το πρωί, συνεργεία της ΔΕΗ, κατόπιν εισαγγελική εντολής και με συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και ασθενείς είχαν βγει στους δρόμους ζητώντας να μην γίνει η διακοπή, ενώ στον καταυλισμό έφτασε και η περιφερειάρχης Αττικής που βρισκόταν σε επαφή με την διοίκηση της ΔΕΗ για να σταματήσει η επιχείρηση και να βρεθεί μια λύση.

Οι άνθρωποι που ζουν στον καταυλισμό δείχνουν στην κάμερα του STAR τους υπέρογκους λογαριασμούς, που έχουν έρθει από τη ΔΕΗ, για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Ο καταυλισμός λειτουργεί από το 1999 μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της Αθήνας, ωστόσο κάποιοι βρήκαν την ευκαιρ��α να εκμεταλλευτούν ανθρώπους, πουλώντας τους οικισμούς που διέμεναν!

Μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση τελικά τα συνεργεία αποχώρησαν με την δέσμευση πως αύριο θα επανασυνδεθούν όλα όσα έχουν διακοπεί, ενώ Δούρου και Κασσαβός μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ ενημέρωσαν πως μέσω της Περιφέρειας θα αποπληρωθούν οι λογαριασμοί όσων κατοίκων έχουν σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top