ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Η μητέρα όχι μόνο έβλεπε αλλά συμμετείχε στον βιασμό της κόρης της από τον πατριό!

Ο συνήγορος του κοριτσιού μίλησε στο STAR

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Η μητέρα όχι μόνο έβλεπε αλλά συμμετείχε στον βιασμό της κόρης της από τον πατριό!

​Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσε σε ένα σπίτι-κολαστήριο ένα κορίτσι στα Δωδεκάνησα. Η μικρή κατήγγειλε στις αρχές, ότι από τα 14 της μέχρι και λίγο πριν ενηλικιωθεί τη βίαζε ο πατριός της ενώ στο δωμάτιο τις περισσότερες φορές βρισκόταν και η ίδια της η μητέρα.

Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα ζωντανέψει τώρα η συγκλονιστική υπόθεση.

Ο συνήγορος του κοριτσιού μίλησε στο STAR για τα όσα ζούσε το παιδί στη μητρική του αγκαλιά:

«Παρότρυνε την κόρη, ότι ''πήγαινε στο δωμάτιο δεν πειράζει δεν είναι τίποτα κακό''. Ήταν παρούσα όταν βίαζε το παιδί της, ναι, τις περισσότερες φορές ήταν παρούσα …και έβλεπε τον σύζυγο της να βιάζει το παιδί της και συμμετείχε!» λέει ο κ. Νικήτας Μπόλκας.

«Την άφηναν νηστική. Δεν την τάιζαν για πάρα πολλές μέρες. Το παιδί υπόμενε όλα αυτά τα μαρτύρια καθώς δεχόταν συνεχώς απειλέ��».

«Και της έλεγε ''αν το αποκαλύψεις πουθενά θα σε ξεκοιλιάσω’’ την απειλούσε ξεκάθαρα γι’ αυτό υπάρχει και η κατηγορία του βιασμού και της κατάχρησης και της αποπλάνησης ανηλίκου σε ασέλγεια».

Η κοπέλα πήρε το θάρρος να καταγγείλει το μαρτύριο που ζούσε πέρυσι το Νοέμβριο.

«Μια συμμαθήτρια της την έβλεπε που έκλαιγε μονίμως και ήθελε να τη βοηθήσει, πες μου τι έχει γίνει μήπως σε πείραξε κανένας. Ο κύριος λόγος που θέλησε να τα αποκαλύψει είναι ότι έχει δυο αδέλφια και φοβήθηκε μήπως συμβούν και σε αυτά».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα της που είναι 41 ετών καθώς και τον 52χρονο πατριό της. Και οι δυο είναι προφυλακισμένοι ο ένας στις φυλακές Γρεβενών και η μητέρα της στις φυλακές της Θήβας.

Στις 2 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν στις δικαστικές αρχές για να λογοδοτήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top