Aδελφή αδικοχαμένου οπλίτη:«Από τις 13.000, έξοδα που έβαλε ο στρατός, τις 3.000 πήρε η εφορία»

Tι καταγγέλλει η οικογένεια του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου

Aδελφή αδικοχαμένου οπλίτη:«Από τις 13.000, έξοδα που έβαλε ο στρατός, τις 3.000 πήρε η εφορία»

​Ο άδικος θάνατος των τριών οπλιτών, κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης σε στρατόπεδο του Βόλου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η αδελφή του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, με επιστολή της ξεσπά λέγοντας πως όχι μόνο δεν τίμησαν τον αδελφό της αλλά πως η ΔΕΗ τους έκοψε και τη μείωση πολυτέκνων γιατί από τέσσερα παιδιά, πλέον είναι τρία! Η ίδια καταγγέλλει πως από τα χρήματα που έδωσαν στις οικογένειες των θυμάτων, ποσό των 13.000 ευρώ, τις 3.000 ευρώ τις πήρε η εφορία!

Αναλυτικά η επιστολή της αδελφής του Φώτη Ανδρικόπουλου:

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα. Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα και δεν είμαστε τέσσερα. Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όπως αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗ��Η!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top