Ρωμανός: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω. Δεν δέχονται το βραχιολάκι για να με εξευτελίσουν»

Ξεκίνησε απεργία δίψας- Διαμαρτυρία έξω από το Γεννηματάς

Ρωμανός: «Δεν θέλω να πεθάνω, θέλω να ζήσω. Δεν δέχονται το βραχιολάκι για να με εξευτελίσουν»

Θρίλερ δίχως τέλος μοιάζει η υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συνεχίζει για 31η μέρα την απεργία πείνας, ενώ σήμερα ξεκίνησε και απεργία δίψας.

Ο συνήγορος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 πως ο οργανισμός του 21χρονου έχει εξαντληθεί και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «χθες δεν είχε κουράγιο να σηκώσει τα μαξιλάρια για να βάλει στην πλάτη του».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο νεαρός κρατούμενος δεν θέλει να πεθάνει και πιστεύει ότι η υπόθεση του δεν λύνεται γιατί παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του και θέλουν να τον εξευτελίσουν.

«Ο Νίκος μου είπε: «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να ζήσω. Όλο αυτό το κάνουν για να εξευτελίσουν και εμένα κι εσένα. Για αυτό δεν δέχονται το βραχιολάκι.»

Μάλιστα, όπως είπε δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και για αυτό θα ενημερώσει τις επόμενες μέρες τον Αντώνη Σαμαρά καθώς και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Να σας υπενθυμίσουμε πως την Τρίτη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου απέρριψε την ειδική τροπολογία για τα βραχιολάκια, την οποία κατέθεσαν οκτώ βουλευτές.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος προχώρησε σε ανοιχτό κάλεσμα για το πρωί της Τετάρτης, όσους θέλουν να συμπαρασταθούν στον αγώνα του γιου του, να βρεθούν έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο που βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες ο κρατούμενος, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top