Συνάντηση αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και Γ. Ρωμανού-«Κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα του γιού μου»

Τι είπε μετά την 20λεπτη συνάντηση τους;

Συνάντηση αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και Γ. Ρωμανού-«Κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα του γιού μου»

Με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στις δηλώσεις του μετά την 20λεπτη συνάντηση ο κ. Ρωμανός ανέφερε ότι ο αρχιεπίσκοπος «έδειξε κατανόηση και κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα τόσο του γιού μου όσο και των υπολοίπων παιδιών στην κοινωνία» και πρόσθεσε:

«Εγώ έκανα ότι έπρεπε να κάνω, περιμένω από την πολιτεία να δραστηριοποιηθεί και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Ο ίδιος χαρακτήρισε το περιεχόμενο της τροπολογίας «απαράδεκτο» και εκτίμησε ότι αυτό αφορά σε όλους όσοι έχουν παρόμοια αδικήματα.

«Δεν θα τους αφήσουν να πάρουν άδειες που σημαίνει ότι ένα σωρό δικαιώματα κρατουμένων καταπατούνται. Θα πρέπει αυτό το πρόσωπο βίας που έχει βγάλει μέχρι στιγμής το κράτος να το πάρει πίσω και να καταλάβουν ότι θα πρέπει να δουν αλλιώς τα πράγματα για το πώς είναι φτιαγμένη η ελληνική κοινωνία. Δεν πρέπει να χειραγωγείται με τη βία» επεσήμανε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top