Ραγκούσης: «Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό. Το παιδί φεύγει από κοντά μας».

Σήμερα στις 11:00 θα συναντηθεί ο Σαμαράς με τον πατέρα του Ρωμανου

Ραγκούσης: «Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό. Το παιδί φεύγει από κοντά μας».

​Την Δευτέρα το πρωί και συγκεκριμένα στις 11:00, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, θα συναντηθεί με τον πατέρα του απεργού πείνας, Νίκου Ρωμανού, αφού η μητέρα του Παυλίνα Νάσιουτζικ δεν θα παρευρεθεί τελικά.

Το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από αίτημα του γονιών του κρατουμένου που διαβιβάστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου μέσω του συνηγόρου της οικογένειας Φραγκίσκου Ραγκούση. Ο ίδιος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού χειροτερεύει και πως η ζωή φεύγει από το παιδί.

«Η μητέρα δεν θα τον συνοδεύσει, ο πατέρας θα θέσει το πρόβλημα του παιδιού του, πρόβλημα ζωής και θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό της χώρας μία λύση, έστω νομοθετική, όχι παρέμβαση στη δικαστική εξουσία, απλά να υπάρχει μία επιτάχυνση στις όλες διαδικασίες, γιατί η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό, έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα πιο πολύ, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας. Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας».

Πάντως, εκείνος, όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερα το star.gr, είναι αντίθετος με την συγκεκριμένη συνάντηση. Στην δημοσιότητα δόθηκε το Σάββατο ένα ιδιόχειρο σημείωμα του, στο οποίο αναφέρει ότι κατανοεί την αγωνία των γονιών του αλλά δεν συμφωνεί με την συγκεκριμένη κίνηση.

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού σε δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι στο ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά θα επαναλάβει το αίτημα του γιου του να του δοθεί άδεια παρακολούθησης των μαθημάτων του ΤΕΙ που έχει περάσει.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζει για 28η μέρα την απεργία πείνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top