ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης νεαρών σε καφετέρια το βράδυ των επεισοδίων!

Εικόνες ντροπής με κατεστραμμένα καταστήματα και δημόσια κτίρια

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης νεαρών σε καφετέρια το βράδυ των επεισοδίων!

​Με το φως της ημέρας φάνηκαν καθαρά οι ανυπολόγιστες ζημιές που άφησε πίσω της η χθεσινή επιδρομή των κουκουλοφόρων.

Εικόνες ντροπής με κατεστραμμένα καταστήματα και δημόσια κτίρια, ενώ όπως θα ακούσετε στο ρεπορτάζ ανυπεράσπιστοι πολίτες, ακόμη και τουρίστες, έτρεχαν να σωθούν.

Σπασμένα εκδοτήρια εισιτηρίων, τηλεφωνικοί θάλαμοι, στάσεις λεωφορείων ακόμη και φωτεινοί σηματοδότες, καμένοι κάδοι σκουπιδιών, ραγισμένες τζαμαρίες καταστημάτων αλλά και πολυκατοικιών. Το κέντρο της Αθήνας μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Η μανία των κουκουλοφόρων ξέσπασε σε όλα τα καταστήματα της Ομόνοιας. Μάλιστα δε σταμάτησαν μόνο στις υλικές ζημιές, αλλά ξυλοκόπησαν και έναν πελάτη, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί σε γνωστό φούρνο.

Από την κάμερα ασφαλείας καφετέριας στην πλατεία Ομονοίας φαίνεται ένας νεαρός την ώρα που μπαίνει στο κατάστημα και 13'' αργότερα ξεσπάει φωτιά, καταστρέφοντας τραπέζια και καρέκλες.

Ο ιδιοκτήτης δεν μπόρεσε να προστατεύσει την περιουσία του. Κρύφτηκε, όπως δήλωσε στο Star μαζί με τους πελάτες του τον πάνω όροφο της καφετέριας για να σωθεί.

Ακόμα, ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων στην οδό Σταδίου καταγγέλλει πλιάτσικο με τους εισβολείς να αρπάζουν τις εισπράξεις του ταμείου, αλλά και ζευγάρια παπουτσιών που είχε στις βιτρίνες.

Στα στενά των Εξαρχείων το πρωί είχαν απομείνει καμένοι κάδοι, αλλά και καμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν από τους ταραξίες ως οδοφράγματα στις οδούς Εμμανουήλ Μπενάκη, Οικονόμου και Θεμιστοκλέους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top