Επεισόδια και πετροπόλεμος και στην Κρήτη: συγκεντρώσεις για την δολοφονία Γρηγορόπουλου!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Επεισόδια και πετροπόλεμος και στην Κρήτη: συγκεντρώσεις για την δολοφονία Γρηγορόπουλου!

​Πολυπληθής συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις μεγάλες πόλεις και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης με αφορμή την συμπλήρωση 6 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα.
1612HRAKLIO1.jpg
Η επέτειος φέτος έχει λάβει ιδιαίτερες διαστάσεις λόγω της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού, φίλου του Αλέξη ο οποίος και ήταν παρών στην δολοφονία του 15χρονου.

Δυστυχώς όμως δεν έλειψαν και τα έκτροπα. Στο Ηράκλειο από την έναρξη της πορείας δημιουργήθηκαν επεισόδια με κουκουλοφόρους να πετούν πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών ενώ έβαλαν φωτιά και σε μια καφετέρια.

1612HRAKLEIO5.jpg
Στα Χανιά δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια που έλαβαν σύντομα τέλος ενώ και σε Ρέθυμνο και Σητεία οι συγκεντρώσεις ήταν ως επί το πλείστον ειρηνικές.

1612HRAKLEIO6.jpg
Στο Ρέθυμνο αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Δημαρχείο και στην Σητεία το "ραντεβού" δόθηκε στην πλατεία του Αγνώστου στρατιώτη.

1612HRAKLEIO9.jpg
Αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ εκτελούν συνεχείς περιπολίες σε κτίρια που χαρακτηρίζονται ως πιθανοί στόχοι αγνώστων, όπως π.χ. κτίρια φορέων και τράπεζες.

11612hrakleio12.jpg
Την ίδια ώρα τα Δημαρχεία Ηρακλείου και Ρεθύμνου βρίσκονται υπό κατάληψη.
1612HRAKLIO2.jpg
1612HRAKLEIO8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top