Τι έγραψε ο Νίκος Ρωμανός μέσα απ’το νοσοκομείο-Το star.gr έχει την χειρόγραφη επιστολή του

Πως σχολιάζει το ραντεβού των γονιών του με τον πρωθυπουργό

Τι έγραψε ο Νίκος Ρωμανός μέσα απ’το νοσοκομείο-Το star.gr έχει την χειρόγραφη επιστολή του
Με χειρόγραφη επιστολή του μέσα από το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς ο Νίκος Ρωμανός εκφράζει την αντίθεση του με την επιθυμία των γονιών του να συναντήσουν από κοντά τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.

EPISTOLI.jpg

«Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο» γράφει στην επιστολή του, τονίζοντας πως κατανοεί την στάση των γονιών του, αλλά όχι και του πρωθυπουργού.

«Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους, αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί» καταλήγει.

EPISTOLI2.jpg

Την ώρα που οι γονείς του Ρωμανού θέλουν να δουν από κοντά τον Αντώνη Σαμαρά, ο απεργός πείνας σκέφτεται να σκληρύνει τη στάση του και να ξεκινήσει και απεργία δίψας, θέλοντας έτσι να πιέσει ώστε να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, όπου πέρασε με πανελλαδικές εξετάσεις.

Νωρίτερα, οι συνεργοί του στην υπόθεση Βελβεντού, Δημήτρης Πολίτης και Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος εξέδωσαν ανακ��ίνωση με την οποία καταγγέλλουν πως ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή να χορηγηθούν ισχυρά ψυχοτρόπα στον απεργό πείνας, με σκοπό να κάμψουν την θέλησή του και έτσι να προχωρήσουν σε υποχρεωτική σίτιση.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top