Νέα επ��στολή Β. Παπαγεωργόπουλου από τη φυλακή

"Ελπίδα μου ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ" αναφέρει

​Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, έστειλε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά πως είναι "εξιλαστήριο θύμα" και σημειώνοντας πως έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον Άρειο Πάγο.

Αφορμή για τη νέα επιστολή στάθηκαν οι πληροφορίες στον Τύπο "ότι κατετέθη επιτέλους η θέση του Προέδρου του πενταμελούς Εφετείου και εδόθη στους 2 Εφέτες που πρότειναν να κηρυχθώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΘΩΟΣ, για να καταγράψουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ τους!».

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος αναφέρει πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντιληφθούν οι πάντες την αλήθεια, ότι "ΑΔΙΚΑ και χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτι��ό στοιχείο καταδικάστηκε σε ισόβια πρωτοδίκως και εν συνεχεία σε δωδεκαετή κάθειρξη ο επί 12ετία Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι ΑΔΙΚΑ σπιλώθηκε το όνομα μου, ότι ΑΔΙΚΑ βρίσκομαι εδώ και 21 μήνες στη φυλακή, ότι η εναντίον μου απόφαση ήταν μια απόφαση ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ότι είμαι ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ"

"Ελπίδα μου ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ" καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top