Νέα επιδείνωση με καταιγίδες – κανένα ίχνος του αγνοούμενου στον Έβρο

Πρώτη ανάρτηση: 05/12/2014, 00:38

Νέα επιδείνωση με καταιγίδες – κανένα ίχνος του αγνοούμενου στον Έβρο

Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα προβλέπουν για σήμερα, Παρασκευή, οι μετεωρολόγοι, την ώρα που οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 49χρονου αγνοούμενου στον Έβρο παραμένουν άκαρπες.

Ζητείται ελπίδα στα νερά του Έβρου

Ένα ίχνος του αστυνομικού ο οποίος χάθηκε ενώ ψάρευε, την Τετάρτη, στον Έβρο, όπως σας έχουμε ενημερώσει, αναζητούν Αστυνομία και Λιμενικό.

Οικείοι του 49χρονου ενημέρωσαν χθες το βράδυ την αστυνομία, όταν δεν κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν μεγάλο όγκο νερού που «κατέβαζε» το ποτάμι, εντείνοντας την ανησυχία τους.

Η βάρκα έχει βρεθεί, ωστόσο, ο αστυνομικός εξακολουθεί να αγνοείται. Οι έρευνες, που επικεντρώνονται στο νότιο τμήμα του ποταμού, θα συνεχιστούν το πρωί της Παρασκευής.

Νέο κύμα κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, πάντως, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί: νέα επιδείνωση, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα αρχίσει σήμερα, Παρασκευή, από τα δυτικά και, από το μεσημέρι και μετά, θα εξαπλωθεί.

Ήπειρος και Ιόνια νησιά θα δεχθούν πρώτα την «επίσκεψη» της κακοκαιρίας, η οποία, σταδικά, θα επεκταθεί στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα και, από τις βραδινές ώρες, στο βόρειο και βορειοδυτικό Αιγαίο. Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, θα εκδηλωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από το βράδυ, πιθανόν, στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 18 στην κεντρική, από 10 έως 16 στα ηπειρωτικά, και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και στο Ιόνιο νότιοι, ασθενείς έως μέτριοι.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Παρασκευή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top