Συγκλονίζει η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας στο σπίτι στην Πεύκη: «Φοβόμουν για το παιδί μου»

«Μας έδεσαν για να μην ουρλιάξουμε»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας στο σπίτι στην Πεύκη: «Φοβόμουν για το παιδί μου»

​Για το μαρτύριο που έζησε τα ξημερώματα της Πέμπτης μίλησε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην Πεύκη, όπου, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, πέντε άνδρες μπούκαραν και την λήστεψαν.

Η ίδια ανέφερε πως ήταν γύρω στις 04:00, όταν είδε δυο από τους ληστές, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους να μπαίνουν στο δωμάτιο, όπου κοιμόταν με την 12χρονη κόρη της.

Εκείνη, δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό, καθώς οι άνδρες έδεσαν και τις δυο, ενώ τους έκλεισαν τα στόματα τους με κολλητική ταινία, ώστε να μην ουρλιάζουν.

Στο σαλόνι κοιμόταν μια φίλη της μητέρας, η οποία μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε άρχισε να ουρλιάζει. Οι αδίστακτοι άντρες, τότε, φέρονται να την χτύπησαν ώστε να σιωπήσει και να συνεχίζουν ανενόχλητοι την ληστεία.

Στην συνέχεια ρωτούσαν επίμονα την γυναίκα για το που είναι το χρηματοκιβώτιο, ενώ παράλληλα έψαχναν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. Η ίδια είπε πως φοβήθηκε μήπως κάνουν κακό στο παιδί της, το οποίο βρισκόταν δίπλα της δεμένο κι αυτό.

Για να την αναγκάσουν να τους πει που ήταν το χρηματοκιβώτιο, την χτύπησαν ενώ η μικρή ούρλιαζε να μην κάνουν κακό στη μαμά της. Οι ληστές, μάλιστα, απείλησαν την γυναίκα και με ένα σίδερο, χωρίς ευτυχώς να την κάψουν με αυτό.

Όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα και έφυγαν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αδίστακτοι άντρες δεν παραβίασαν την πόρτα. Η κόρη φέρεται πως υποστήριξε ότι πριν λίγες μέρες είχαν χάσει ένα ζευγάρι κλειδιά. Η ίδια, πρόσθεσε πως είχαν ρωτήσει μια γυναίκα η οποία μπαινόβγαινε στο σπίτι τους, αν τα έχει πάρει αυτή, όμως εκείνη το αρνήθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top