ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Ένταση στο ΤΕΙ Αθήνας για τον Ρωμανό- Φοιτητές χειροδίκησαν κατά του προέδρου!

Ο κ. Μπρατάκος έχει επισημάνει ότι δεν είναι δυνατή η εξ' αποστάσεως φοίτηση!

​Ένταση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο ΤΕΙ Αθήνας, όπου πέρασε με τις πανελλαδικές εξετάσεις ο Νίκος Ρωμανός, απεργός πείνας για 24η μέρα, επειδή δεν του χορηγείται εκπαιδευτική άδεια από τις φυλακές για να παρακολουθεί τα μαθήματα.

Ομάδα φοιτητών, λοιπόν, μπήκε στο κτίριο της κεντρικής διοίκησης, φωνάζοντας συνθήματα «Κατάληψη- έξω όλοι» κι αφού εξύβρισαν τη διοίκηση, μπήκαν στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ και απαίτησαν από τον πρόεδρο να εγκαταλείψει το γραφείο του.

Ο κ. Μπρατάκος, ο οποίος υπέγραφε εκείνη τη στιγμή πτυχία αποφοίτων, αρνήθηκε, λέγοντας ότι υπάρχει προγραμματισμένη ορκωμοσία για σήμερα.

Τότε η ομάδα των νεαρών χειροδίκησε κατά του προέδρου και πέταξε σε διπλανό χώρο τα πτυχία των αποφοίτων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος του ΤΕΙ με επιστολή του στον υπουργό Παιδείας έχει επισημάνει ότι απαιτείται η φυσική παρουσία του φοιτητή στη σχολή κι ότι δεν γίνεται να ολοκληρωθεί η φοίτηση εξ’ αποστάσεως. Οι νεαροί όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. 'Ηθελαν με τη χειροδικία να τον αναγκάσουν να υπογράψει και επιστολή αλληλεγύης υπέρ του Ρωμανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top