Τρίπολη: Το ψεύτικο μουστάκι και η περούκα "πρόδωσαν" τον 54χρονο δολοφόνο

Έπεσαν την ώρα που σκότωνε το θύμα του-Ομολόγησε την πράξη του

Τρίπολη: Το ψεύτικο μουστάκι και η περούκα "πρόδωσαν" τον 54χρονο δολοφόνο

​Μεταμφιεσμένος φορώντας ψεύτικο μουστάκι, περούκα και γυαλιά ήταν ο 54χρονος έμπορος από την Τρίπολη που σκότωσε τον 42χρονο επιχειρηματία στα τέλη Οκτωβρίου, στην Τρίπολη και στην συνέχεια ομολόγησσε το έγκλημα.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του ήταν η δηλητηρίαση των σκύλων του δράστη και γενικότερα οι προσωπικές διαφορές που είχαν και μετρούσαν 20 χρόνια.

Λίγα λόγια για το χρονικό του εγκλήματος

Το απόγευμα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου, ο δράστης εισέβαλε στο γραφείο του 42χρονου και τον πυροβόλησε με περίστροφο, τουλάχιστον τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Όμως την ώρα που πατούσε τη σκανδάλη «έπεσαν» το μουστάκι και τα γυαλιά του 54χρονου, τα οποία στη συνέχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε αυτά βρέθηκε βιολογικό υλικό το ποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό του δράστη.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο είχε πετάξει ο δράστης σε αγροτοδασική περιοχή, κοντά στην πόλη.

Από τις βαλλιστικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ταυ��οποιήθηκε και εργαστηριακά ότι είναι το όπλο της δολοφονίας.

Ακόμη, σε έρευνα που διενεργήθηκε χθες στο σπίτι του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία αυτοσχέδια σιδερογροθιά.

Σε βάρος του 54χρονου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top