Σε πισίνα μετατράπηκε σχολείο στα Σύβοτα-Ανεμοστρόβιλος έριξε 2 κολώνες της ΔΕΗ

Σοβορά προβλήματα από την κακοκαιρία

Σε πισίνα μετατράπηκε σχολείο στα Σύβοτα-Ανεμοστρόβιλος έριξε 2 κολώνες της ΔΕΗ

​Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, η κακοκαιρία που πλήττει την Ήπειρο.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια, προκαλώντας την ταλαιπωρία των οδηγών. Ο όγκος της βροχής ήταν τεράστιος και οι αρμόδιες Αρχές προειδοποιούν όλους όσοι κινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.Σ4.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το προαύλιο του σχολείου στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε... πισίνα!

Σ2.jpg
Την ίδια ώρα, ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ και τις παλιές στέγες στο στρατόπεδο Βελισαρίου, στο προάστιο Βρυσούλα των Ιωαννίνων, όπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συνεργεία της ΔΕΗ.

Από τη δυνατή βροχόπτωση, η οποία συνεχίζεται, έχουν πλημμυρίσει πολλοί δρόμοι της πόλης, ειδικά στις παραλίμνιες περιοχές και τα προάστια, ενώ σε πολλά υπόγεια πολυκατοικιών το νερό φτάνει το ένα μέτρο.

Επίσης, σε λίμνη έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στον οικισμό που βρίσκεται μέσα στο Κάστρο.

Στους δρόμους όπου έχουν πέσει δένδρα και πέτρες εργάζονται πυρετωδώς συνεργεία του δήμου, της Πολιτικής Προστασίας καθώς και κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρείας.

Σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω κατολισθήσεων και μεταφοράς φερτών υλικών, ενώ στον δρόμο που συνδέει το χωριό Άρματα με το Δίστρατο, στην Κόνιτσα, υποχώρησε το οδόστρωμα λόγω της ροής χειμάρρου.

ioannina-vroxes-triti4.jpg



ioannina-vroxes-triti3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top