Στο «Πεντελικόν» το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 20:00

Στο «Πεντελικόν» το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» σας προσκαλεί και φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, το οποίο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη, την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Ξενοδοχείο «ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ», Δηληγιάννη 66 στο Κεφαλάρι.

Bazaar2014-01.jpg
Στο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που είναι πλέον ένας καθιερωμένος θεσμός, γνωστοί δημιουργοί και καταστηματάρχες παρουσιάζουν τις συλλογές τους προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων σε προσιτές τιμές.

Το «παρών» έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία βρέθηκε από το πρωί εκεί, έτσι ώστε να υποδεχτεί τους επισκέπτες.

Η κυρία Μπέκυ Στραβελάκη, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» είπε: «Εύχομαι να έρθει πολύς κόσμος, κάθε χρόνο το κάνουμε! Είναι μια γιορτή χαράς. Δίνουμε και χαρά στα παιδάκια».

Ακόμα εκεί βρέθηκαν: ο Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ και η Κάτια Ζυγούλη.

Ο Νικόλαος δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Καλή επιτυχία στην ομάδα της ''Ελπίδας'' για το καλό έργο που κάνουν» και η Κάτια Ζυγούλη πρόσθεσε: «Ο σκοπός εδώ που βρισκόμαστε είναι υπερβολικά συγκινητικός».

Στο Bazaar διατίθενται και οι μπλούζες που έχει σχεδιάσει η γνωστή σχεδιάστρια και εγγονή της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή.

Θα λειτουργήσουν και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2015, ένας πολύ όμορφος και πρωτότυπος σταυρός, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, ο οποίος κοστίζει 30 ευρώ.

10417718_1003081943042022_7820730631175472859_n.jpg

Ακόμα ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει σε πολύ προσιτές τιμές πολλά μοναδικά και επώνυμα αντικείμενα, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές -κοσμήματα, στεφάνια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, ζαχαρωτές λιχουδιές, λευκά είδη κ.ά.- τα οποία δημιούργησαν με πολλή αγάπη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» εθελόντριες σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.

Μέρος των εσόδων θα προσφερθούν για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top