Τι λένε οι γείτονες του 50χρονου που πυροβόλησε στο πρόσωπο την πρώην γυναίκα του

«Γλίτωσε» από θαύμα το πρώην ζευγάρι της Τούμπας

Τι λένε οι γείτονες του 50χρονου που πυροβόλησε στο πρόσωπο την πρώην γυναίκα του

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η γυναίκα την οποία πυροβόλησε ο πρώην άντρας της το πρωί του Σαββάτου σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα, κόρη του ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας και φαίνεται έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της που φέρει ελαφρύτερα τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται και αυτός διασωληνωμένος και δεν κινδυνεύει η ζωή του

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 50χρονος δράστης επισκέφτηκε το ανθοπωλείο του συζύγου του κρατώντας μια καραμπίνα, έβγαλε έξω μια πελάτισσα που ήταν μέσα στο μαγαζί, πυροβόλησε την πρώην σύζυγο του και στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο υπόγειο του καταστήματος όπου τον βρήκαν τραυματισμένο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο.

Όπως είπαν οι γείτονες του ζε��γαριού στον Alpha, o 50χρονος δράστης είχε φύγει από το σπίτι που διέμενε παλιότερα με την οικογένεια του εδώ και έξι μήνες.

«Τον έβλεπα να την φέρνει κάθε πρωί με το μηχανάκι να την αφήνει στην δουλειά και ένα φεύγει» είπε ένας από τους γείτονες του πρώην ζευγαριού.

«Ερχόταν κάποια πρωινά έπινε κανένα ούζο, έπαιζε κανένα τάβλι, χωρίς ποτέ όμως να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα» είπε ένας άλλος άντρας που γνώρισε τον δράστη .

Ο 50χρονος δράστης θα καταθέσει στους αστυνομικούς μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top