ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η χορεύτρια που κέρναγε ο Μπάκο πριν γαζώσει 15 άτομα με Καλάσνικοφ μιλά στο STAR

Καρέ καρέ οι κινήσεις του Αλβανού στο μπαρ στο Μικρολίμανο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η χορεύτρια που κέρναγε ο Μπάκο πριν γαζώσει 15 άτομα με Καλάσνικοφ μιλά στο STAR

Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως ένα πρόσωπο κλειδί ώστε να καταλάβουν όλοι τι συνέβη λίγο πριν ο αλβανός μακελάρης αρπάξει το Καλάσνικοφ και σκορπίσει τον τρόμο στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Είναι η χορεύτρια του νυχτερινού κέντρου που ο Άρμπερ Μπακο γάζωσε το περασμένο Σάββατο και καθόταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνη.

Η χορεύτρια μίλησε αποκλειστικά στο STAR, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τον δράστη

«Εγώ δεν τον ξέρω, καθόταν μόνος του στο μπαρ. Δεν τον έχω ξαναδεί… Αυτός μίλαγε μόνος του, εγώ δεν του έδινα σημασία, δούλευα εκεί, δεν μου άρεσε από την αρχή. Στη δουλειά μου δεν δίνω δικαιώματα, αυτός απλά κέρναγε» είπε χαρακτηριστικά

Ήταν η τρίτη φορά που η νεαρή καλλίγραμμη κοπέλα θα χόρευε στο νυχτερινό κέντρο, αλλά από την πρώτη στιγμή όπως είπε στο STAR, ένιωσε ότι κάτι περίεργο υπήρχε στην συμπεριφορά του, παρά τα κεράσματα.

«Δεν κέρναγε μόνο εμένα, κέρναγε την μπαργούμαν, κέρναγε και τον υπεύθυνο που καθόμασταν δίπλα του. Του είπα ευχαριστώ δεν πίνω και το άφησα και δεν άκουγα, δεν έδινα σημασία, γιατί δεν μου άρεσε από την αρχή η μούρη του, ήταν πολύ περίεργος» συμπλήρωσε η κοπέλα στο STAR.

Σαν από θαύμα την ώρα που ο αλβανός κακοποιός άνοιξε πυρ προς το μπαρ η νεαρή κοπέλα είχε πάει να ετοιμαστεί για την επόμενη εμφάνιση της και έτσι γλίτωσε από τις σφαίρες του Καλάσνικοφ.

Ο "Ταμτάκο", όπως ήταν το παρατσούκλι του, είχε αδυναμία στο γυναίκειο φύλο όπως φαίνεται και στο προφίλ του στο facebook με τις 246 φίλες του. Στο ίδιο προφίλ, όπως αναλυτικά γράψαμε χθες στο star.gr, έδειχνε και το μίσος για την χώρα μας καθώς ήταν μέλος εθνικιστικού γκρουπ το οποίο έβριζε την Ελλάδα. Εντύπωση προκαλεί μια ακόμα φωτογραφία που είχε ανάρτηση με ένα περιπολικό της αστυνομίας φορτωμένο με ναρκωτικά.

Όπως έλεγαν στο STAR, αστυνομικοί που χειριστήκαν την υπόθεση “o Ταμτάκο είχε φίλους αλλά είχε και πολλούς εχθρούς, που δεν τον ήθελαν εκτός φυλακής, ίσως και από φόβο".

Αυτό που ερευνούν τώρα, καθώς περιμένουν ακ��μα τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές άρσεις, είναι οι σχέσεις που μπορεί να είχε ο δράστης του Μικρολίμανου με άλλα μέλη της αλβανικής μαφίας που δρουν στη χώρα μας και κάνουν από ληστείες μέχρι "εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top