Ήθελε να ζήσει, πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά οι άγγελοι την πήραν στην γειτονιά τους

Θρήνος στην Ρόδο με τον χαμό της 23χρονης Γκρατσιέλα

Ήθελε να ζήσει, πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά οι άγγελοι την  πήραν στην γειτονιά τους

​Μέσα σε κλίμα οδύνης τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία της 23χρονης Γκρατσιέλα Ιλίεβα το χαμόγελο της οποίας έσβησε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Η Γκρατσιέλα το απόγευμα της Παρασκευής έχασε τη μάχη για τη ζωή στην κλινική την οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Μια μάχη, που κέρδιζε συνεχώς για δυόμιση χρόνια, διαψεύδοντας τους γιατρούς που από την πρώτη στιγμή, της έδιναν μόλις σαράντα μέρες ζωής.

Από την ώρα που τρεις μήνες πριν, η Γκρατσιέλα δημοσιοποίησε την κατάσταση της υγείας της, δίνοντας συνέντευξη στη "Ροδιακή", οι αμέτρητοι φίλοι της και οι πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν, διοργάνωσαν πάρτι και εκδηλώσεις στα οποία συγκεντρώθηκαν χρήματα για τη μετάβασή της στην Αμερική.

29907.jpg

«Η ζωή είναι ωραία, έτσι δεν είναι ό,τι κι αν περνάς;Δεν παλεύω τόσο για τη ζωή μου. Πιστεύω στο Θεό, κι αν με ευλογήσει να είμαι κοντά του πιστεύω ότι εκεί θα είναι πολύ καλύτερα από δω. Παλεύω για τους ανθρώπους που αγαπώ γιατί δεν θέλω να τους βλέπω να ρίχνουν κανένα δάκρυ για μένα. Το ΄χω υποσχεθεί σε πολλούς ανθρώπους αυτό και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου» είχε εξομολογηθεί η άτυχη κοπέλα.

Φίλοι της Γκρατσιέλα με επιστολή τους στην ΡΟΔΙΑΚΗ εξέφρασαν την λύπη και το βαρύ πένθος τους για τον χαμό του «αγγέλου» τους, ευχαριστώντας παράλληλα θερμά όλους τους γιατρούς που έκαναν ότι μπορούσαν για να απαλύνουν τον πόνο της νεαρής κοπέλας.

«Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της κλινικής για τα ΔΩΡΕΑΝ νοσηλεία όλο το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε. Όλους τους ροδίτες και τις ροδίτισσες επίσης που βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Όλους τους ευχαριστούμε, καλό ταξίδι αγαπημένη μας» πρόσθεσαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top