Ποια είναι η παρουσιάστρια με τα ροζ ραντεβού που'ναι στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας

Χιλιάδες "αδικαιολόγητα" ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο

Ποια είναι η παρουσιάστρια με τα ροζ ραντεβού που

​Καταθέσεις περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ βρέθηκαν στους λογαριασμούς γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας μετά από έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία είναι στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας, έχει αναλογίες που "μαγνητίζουν" τα βλέμματα, όπως έκαναν και οι τραπεζικές της καταθέσεις της και μάλιστα σε κυπριακή τράπεζα!

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μπήκε στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας και της οικονομικής αστυνομίας, όταν ξεψαχνίζοντας κινήσεις λογαριασμών και εμβάσματα διαπίστωσαν, ότι από το 2010 μέχρι το 2013 μαζί με τον σύζυγο της είχαν ...330.000 ευρώ σε καταθέσεις στο νησί της Αφροδίτης.

Η... Αφροδίτη της πασαρέλας που είχε συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, την ίδια χρονιά το 2010, είχε συλληφθεί καθώς προσέφερε έναντι αμοιβής τις ερωτικές υπηρεσίες σε πελάτες που εντόπιζε μέσω ροζ ιστοσελίδας. Τότε μιλώντας στο STAR υποστήριζε ότι η σύλληψη αφορούσε άλλο πρόσωπο και όχι την ίδια!

Το ζευγάρι είχε όμως και άλλες καταθέσεις ύψους 175.000 ευρώ σε κοινούς λογαριασμούς χωρίς να δηλώνει την προέλευση τους, ενώ το 2010 είχαν κοινά έσοδα 24.000 ευρω. Το εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, την επόμενη χρονιά ο σύζυγος της δήλωσε μηδενικό εισόδημα.

Για την υπόθεση του 30χρονου μοντέλου και του 50χρονου συζύγου της που σε "καιρούς οικονομικής κρίσης" είχαν καταθέσεις σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ έχει γίνει αίτημα συνδρομής στις κυπριακές αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top