ΘΡΙΛΕΡ στην Τούμπα: Μπήκε στο ανθοπωλείο, πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και αυτοπυροβολήθηκε!

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ-Πρώτη ανάρτηση 10:45

ΘΡΙΛΕΡ στην Τούμπα: Μπήκε στο ανθοπωλείο, πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και αυτοπυροβολήθηκε!

​Χαμός επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, όπου ένας άντρας που φορούσε κράνος και ήταν οπλισμένος με καραμπίνα, μπήκε σε ανθοπωλείο και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη γυναίκα που βρισκόταν μέσα. Ο 50χρονος δράστης, ο οποίος είχε κλειστεί για δύο ώρες μέσα στο ανθοπωλείο και αρνείτο να βγει, αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο!

Η γυναίκα, κόρη του ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου και πρώην σύζυγος του δράστη, μεταφέρθηκε νωρίτερα, επίσης σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Είναι περίπου 50 χρόνων και είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και την αριστερή κλείδα. Βρίσκεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

elas_toumpa_21-11-143.jpg
elas_toumpa_21-11-149.jpg
Μάρτυρες λένε πως το εν διαστάσει αντρόγυνο, καυγάδιζε συχνά και είχε προσωπι��ές διαφορές. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι έχουν δύο ανήλικα παιδιά.

5cb53ac21972bd07c0e4504450a31c61_L.jpg

amfi1.jpg

ekam2.jpg
Η αστυνομία απέκλεισετην περιοχή και ζήτησε από τους ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών να μη βγουν ούτε στα μπαλκόνια τους, όση ώρα ο δράστης βρισκόταν ταμπουρωμένος στο ανθοπωλείο.

rty1.jpg
rty4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top