Θεσσαλονίκη: Εμφιάλωναν βότκες “μπόμπες” – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

Ο ένας φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 57χρονου στη Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη: Εμφιάλωναν βότκες “μπόμπες” – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

​Τα δύο παράνομα εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη που παρασκεύαζαν και εμφιάλωναν βότκες - «μπόμπες» εντοπίστηκαν από την αστυνομία.

Το ένα ανακαλύφθηκε την Πέμπτη από την ΕΛΑΣ στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ένας 29χρονος. Σήμερα ανακαλύφθηκε και δεύτερο στο Κορδελιό και συνελήφθη ένας 25χρονος, που φέρεται ως ο ιδιοκτήτης του. Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη 44χρονος Γεωργιανός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη σπείρα των διαρρηκτών, υπεύθυνης για τη δολοφονία επιχειρηματία από τη Χαλκιδική.

Ο 25χρονος παρασκεύαζε τη βότκα, αναμιγνύοντας ποσότητα αλκοόλης με πόσιμο νερό, ενώ στη συνέχεια τοποθετούσε το διάλυμα που προέκυπτε σε φιάλες, πάνω στις οποίες κολλούσε πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες με την επωνυμία γνωστής εταιρείας βότκας.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεξαμενή που περιείχε 200 λίτρα αλκοολούχου διαλύματος, 421 φιάλες εμφιαλωμένες που έφεραν ετικέτες της γνωστής εταιρείας βότκας, 7.241 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες της εν λόγω εταιρείας, 18 πλαστικές διαφανείς φιάλες που περιείχαν 180 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης, ένα αλκοολόμετρο, αυτοτελής μηχανισμός εμφιάλωσης κ.ά.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα δύο παράνομα εργαστήρια, εξετάζοντας τους παραλήπτες των παράνομων ποτών, τα οποία εκτιμάται ότι ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top