Ταξιτζής: «"Προχώρα μ@λ@κ@. Είμαι κακοποιός" μου είπε ο Αλβανός και μου κάρφωσε το καλάσνικοφ»

Συγκλονίζει η κατάθεση του 50χρονου που τον πήρε από το Μικρολίμανο

Ταξιτζής: «"Προχώρα μ@λ@κ@. Είμαι κακοποιός" μου είπε ο Αλβανός και μου κάρφωσε το καλάσνικοφ»

​Συγκλονίζουν τα όσα φέρεται να κατάθεσε ο οδηγός ταξί που πήρε από τον Μικρολίμανο τον Αλβανό μακελάρη.
Ο οδηγός είναι Ελληνας, 50χρονος, πατέρας 2 παιδιών και πήγε το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομία μαζί με το συνήγορό του Τάκη Δοροβίτση.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι περνούσε τυχαία τα ξημερώματα από το Μικρολίμανο και ένας άντρας του έκανε νόημα για να σταματήσει. Εκείνος σταμάτησε και μόλις ο Αλβανός ��ακοποιός μπήκε μέσα κάθισε στη θέση του συνοδηγού και του κάρφωσε το καλάσνικοφ στα πλευρά. Στη συνέχεια του είπε «Προχώρα μ@λ@κ@. Είμαι κακοποιός».

Μάλιστα ο ταξιτζής όπως ο ίδιος φέρεται να είπε σύμφωνα πάντα με τον συνήγορό του, το μοιραίο βράδυ διασταυρώθηκε με δύο περιπολικά, όμως δεν μπορούσε να κάνει σήμα στους αστυνομικούς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το ταξί σταμάτησε κοντά στην Ευελπίδων σε μία πιάτσα με ταξί. Εκεί άφησε τον 31χρονο Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος αντί για 22,50 ευρώ που έλεγε το ταξίμετρο άφησε 30!

Επίσης ανάγκασε τον ταξιτζή να του δώσει τον αριθμό του κινητού του. «Τώρα ξέρεις τι σημαίνει αυτό.» είπε με απειλητικό ύφος ο μακελάρης.

Ο 50χρονος ξεκαθάρισε πως φοβόταν ότι ο Αρμπέρ Μπάκο θα κάνει κακό στα παιδιά του και για το λόγο αυτό δεν πήγε νωρίτερα να καταθέσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top