ΜΟΝΟ στο STAR:Νεαρή τραυματίας εξομολογείται την κόλαση που έζησε στο μπαρ του Μικρολίμανου!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΜΟΝΟ στο STAR:Νεαρή τραυματίας εξομολογείται την κόλαση που έζησε στο μπαρ του Μικρολίμανου!

​Ικανοποιημένη με τη σύλληψη του Αρμπέρ Μπακό, δηλώνει μια από τις τραυματίες που χτυπήθηκε από σφαίρα την ώρα που διασκέδαζε με την παρέα της.

Η 36χρονη, μια ημέρα μετά το εξιτήριο της από το νοσοκομείο, περιγράφει αποκλειστικά στο STAR τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, αλλά και το φόβο που ένιωθε μέχρι να πέσει ο 31χρονος στα χέρια της αστυνομίας.

«Ψυχολογικά δεν μπορείς να είσαι καλά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είναι η ανασφάλεια ότι δεν μπορείς να είσαι πουθενά ασφαλής. Φοβόμουν αυτό, ότι στην περίπ��ωση που δεν τον πιάσουν, σίγουρα θα το ξαναέκανε» είπε η κοπέλα.

Θυμάται μια φιγούρα με ένα όπλο στα χέρια και γύρω της τις σφαίρες να πέφτουν βροχή. Μέχρι που ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι, έτσι το περιγράφει η ίδια. Τότε κατάλαβε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα.

«Μόλις είδα ότι είχε περάσει σφαίρα, πήγα να λιποθυμήσω. Δε με ενδιαφέρει, αν είχε πάρει ουσίες. Δε δικαιολογεί την πράξη του. Δεν ξέρω τι μπορεί να ισχυριστεί ο καθένας. Το θέμα είναι ότι μπήκε σε ένα μαγαζί και πήγε να σκοτώσει όλο τον κόσμο. Εμένα αυτό με νοιάζει. Δεν τον δικαιολογεί τίποτα. Έσπαγαν ποτήρια, τραπέζια έπεφτα, γινόταν ένας χαμός, άλλοι ούρλιαζαν, ένας πανικός. Άλλοι προσπαθούσαν να συρθούν για να πάνε να κρυφτούν κάπου, άλλοι είχαν μπει μέσα από το μπαρ» ανέφερε.

Η Μαρία περπατάει ακόμη με δυσκολία. Μόλις την Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο και γύρισε σπίτι, στις δυο της κόρες, όμως το τραύμα στο πόδι θα της θυμίζει πάντα τον τρόμο που ένιωσε τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης.

«Ήταν τόσο κοντά, έριξε τόσες πολλές σφαίρες. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει σκοτώσει πολύ κόσμο. Είχαμε Άγιο όλοι».

Έξι ημέρες μετά το μακελειό, έξι τραυματίες, δυο νεαρά κορίτσια και τέσσερις άνδρες, παραμένουν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top