ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη: ΔΕΙΤΕ πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΗΣΑΠ και μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα

ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη: ΔΕΙΤΕ πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στην οποία θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τροποποιήσεις θα γίνουν στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ κάποια από αυτά δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα.

Η κεντρική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11 π.μ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συγκεκριμένα, ΗΣΑΠ και μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 π.μ και από τις 4 μ.μ έως τη λήξη της βάρδιας.

Τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα είναι ακινητοποιημένα όλη τη μέρα. Συνεπώς, τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια των τρένων από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ και από τις 5 μ.μ ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ και από τις 9 μ.μ ως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα θα είναι και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη απεργία.

Στη Θεσσαλονίκη, τα λεωφορεία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας.

Προβλήματα αναμένεται να προκληθούν και στις πτήσεις, καθώς στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Aegean και Olympic Air ανακοίνωσαν ματαιώσεις πτήσεων εξαιτίας των κινητοποιήσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top