Ναύπλιο: Σκότωσε τον σκύλο των γειτόνων του και το παραδέχτηκε!

Σε άσχημη κατάσταση οι ιδιοκτήτες του - Το έψαχναν για μέρες

Ναύπλιο: Σκότωσε τον σκύλο των γειτόνων του και το παραδέχτηκε!
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ναύπλιο, όταν ροτβάιλερ το «σκάσε» από το σπίτι του και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρό από άντρα που το πυροβόλησε επειδή… του έφαγε τις κότες.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου, ο οποίος «εξαφανίστηκε» στις 12 Νοεμβρίου στο χωριό Άγιος Αδριανός, τον έψαχναν για περισσότερο από τρεις μέρες. Κάποια στιγμή άρχισαν οι φήμες ότι... ένας γείτονας πυροβόλησε και σκότωσε ένα Ροτβάιλερ με κυνηγετική καραμπίνα επειδή εισέβαλε στο κοτέτσι του και του έφαγε τις κότες.

Ο ίδιος ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, κάλεσε την Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ναυπλίου ο δολοφόνος του ζώου ισχυρίστηκε ότι το Ροτβάιλερ του «έφαγε» 40 κότες και πήγε να του επιτεθεί. Οι ιδιοκτήτες του εξαφανισμένου ζώου μόλις πληροφορήθηκαν τι έχει συμβεί πήγαν στο Α.Τ. Ναυπλίου.

Εκεί τους έδειξαν φωτογραφίες από κάποιες νεκρές κότες και τους είπαν ότι κατά δήλωση του δράστη ήταν 40 (!) τα πτηνά, τα οποία θανατώθηκαν από τον σκύλο. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι συγκλονισμένοι από την είδηση, καθώς όπως λένε ο σκύλος τους ήταν πολύ φιλικός και πιστεύουν ότι το άψυχο σώμα του πετάχτηκε στα σκουπίδια, ενώ εκείνοι ήθελαν τουλάχιστον να το θάψουν.

Όπως δήλωσε στο zoosos η δικηγόρος του ζευγαριού αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον του δράστη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top