ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στοιχεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 1 απόπειρα αυτοκτονίας τη μέρα!

Τα μέλη της καλούνται καθημερινά να «προλάβουν» πολλούς ανθρώπους!

​Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς τα στελέχη της επί πέντε ημέρες καλούνταν να προλάβουν να κρατήσουν στη ζωή ανθρώπους.

Συνολικά διασώθηκαν τέσσερις γυναίκες και ένα παιδί που ευτυχώς είχαν προειδοποιήσει είτε μέσω internet είτε με μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσουν!

Στις 10 του μήνα οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για email μιας γυναίκας που προειδοποιούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Αμέσως έγινε κινητοποίηση, η γυναίκα εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Μια ημέρα μετά, σειρά είχε ένα γραπτό μήνυμα μιας ακόμη γυναίκας που εκδήλωνε την πρόθεσή της να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της. Και σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα εντοπίστηκε έγκαιρα.

Τις επόμενες δύο ημέρες οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλες δύο γυναίκες, μια στην Εύβοια και μια στην Αττική που επίσης είχαν εκδηλώσει πρόθεση να αυτοκτονήσουν, ενώ στις 14 του μήνα οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι ανάλογη πρόθεση είχε εκδηλώσει και ένας ανήλικος. Αμέσως κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες εντοπισμού από το εξειδικευμένο προσωπικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο νεαρός εντοπίστηκε και η απόπειρα αποτράπηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top