ΦΩΤΟ: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια- Στα «λευκά» αρκετές περιοχές!

Τσουχτερό το κρύο σε όλη την χώρα

ΦΩΤΟ: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια- Στα «λευκά» αρκετές περιοχές!

​Λιγότερες από 30 μέρες μας χωρίζουν από την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και ο χειμώνας έχει μπει… για τα καλά!

Σήμερα το κρύο είναι τσουχτερό, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας, χιονίζει από το πρωί. Στην Πάρνηθα όπως μπορείτε να δείτε, σε υψόμετρο 900 μέτρων το έχει στρώσει για τα καλά, ενώ συνεχίζει να χιονίζει και σε χαμηλότερο υψόμετρο.

parni8a.jpg

Πάρνηθα

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί και οι ορεινές περιοχές της Εύβοιας, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

1375788_350473011797964_3280579985589983105_n.jpg

Ράχη

Η φωτογραφία που μπορείτε να δείτε, τραβήχτηκε στην περιοχή Ράχη, η οποία βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την Στενή. Εκεί, αν και η θερμοκρασία κυμαίνεται στους δυο βαθμούς Κελσίου, κάτι μας λέει ότι μικροί και μεγάλοι θα βγουν στους δρόμους για να παίξουν με τα πρώτα χιόνια.

20141126_snow.jpg
Τρόοδος

Τα πρώτα χιόνια όμως έπεσαν και στο Τρόοδος. Στην πλατεία Τροόδους το ύψος του χιονιού έφτασε τα 5 εκατοστά, και στον Όλυμπο τα 8 εκατοστά.

Ο καιρός την Τετάρτη

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες γρήγορα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς μ�� σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους έως ισχυρούς.

Στην Αττική

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top