Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας: ΔΕΙΤΕ σε ποιες περιοχές θα πέσουν καταιγίδες την Τετάρτη!

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας: ΔΕΙΤΕ σε ποιες περιοχές θα πέσουν καταιγίδες την Τετάρτη!

​Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες γρήγορα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε για την Τετάρτη. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους έως ισχυρούς.

Στην Αττική

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top